Не е ниту близу до Дефне – вистинската девојка на „Вљубениот ерген“ ќе ве разочара

Најдобрата турска романтична комедија за 2016 година без сомнеж уште на старот од прикажувањето и кај нас ги освои симпатиите на публиката.
Покрај урнебесното сценарио, за тоа се заслужни и двајцата главни актери Барис Ардук, Елцин Сангу или Омер и Дефне. Турчинките го обожаваат Барис, но тој е во сериозна двегодишна врска со Гупсе Озај за која вели дека е горд што ја нашол и тоа дека одлично фукнционираат бидејќи е наклонет кон сериозни врски.
-Јас сакам да живеам во моногамија. И ја отворив вратата на љубовта за една поинаква приказна во која има многу емоции, ако ги нема, тогаш врската не е добра. Иако постојано сум опкружен со многу жени и обожавателки, мојот свет е Гупсе, вели тој.


Ако мислевте дека Омер и Дефне се партнери и во приватноста – се лажете. Очигледно дека „Вљубениот ерген“ е навистина многу вљубен и во реалноста.
Еве ја заљубената популарна турска двојка:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*