(Фото) Поранешните девојки на Бали Бег

Пред да се ожени за актерката Фахрие Евџан, еден од најпопуларните турски актери Бурак Озчивит бил во врска со неколку актерки и манекенки од Турција.


Со Зејнеп Дорткардешлер, која е исто така актерка, Бурак беше во врска од 2005 до 2009 година.

Потоа започна романса со манекенката Ебру Сан, со која имаше кратка романса во 2009 година.

Пред да почне да се гледа со Фахрие, тој живееше со социологот Чејлан Чапа. Двојката беше во врска три години, од 2011 до 2014 година.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*