Tag Archive: Sen Cal Kapimi или Bay Yanlis? Која серија ќе преживее?

Sen Cal Kapimi или Bay Yanlis? Која серија ќе преживее?

Sen Cal Kapimi или Bay Yanlis? Друго прашање, Керем Бурсин или Џан Јаман? Како што одминуваат деновите, сè повеќе се поставува прашањето, која од популарните серии што започна ова лето ќе „преживее“. Параметарот за која серија ќе преживеат е јасен….
Read more