Tag Archive: Karasevda

Први прочитајте ја содржината на новата мега хит серија „Карасевда“

Љубовната приказна за Кемал и Нихан, секоја вечер ексклузивно на Сител Многу наскоро, ексклузивно на Сител телевизија стартува нова романтична теленовела која е потенцијален хит за оваа година. “Карасевда” е добитничка на ЕМИ награда за најдобра ТВ новела во светот…
Read more