Tag Archive: Iyi Gunde Kotu Gunde – Кои се главните актери и која е темата на серијата?

Iyi Gunde Kotu Gunde – Кои се главните актери и која е темата на серијата?

Новата серија „İyi Günde Kötü Günde“ успеа да го привлече вниманието на публиката со промотивна фотографија од главните актери. Фотографијата ја испрати тимот на серијата што ќе го емитува Стар ТВ. Откако серијата беше објавена на социјалните мрежи, интересот на…
Read more