Tag Archive: “7 милиони причини за да бидeм среќнa “: Еве што слави Неслихан!

“7 милиони причини за да бидeм среќнa “: Еве што слави Неслихан!

Познатата актерка од серијата “Кара Севда”, Неслихан Атагул, успеа да има 7 милиони следбеници на Instagram. Во периодот кога социјалните мрежи во исто време се мерка за успех на јавна личност, оваа за Неслихан беше посебно достигнување. Познато е дека…
Read more