Tag Archive: Џејда Атеш станува мајка

Џејда Атеш станува мајка

Прекрасна вест. Турската актерка Џејда Атеш наскоро ќе биде во улогата на мајка. Имено, актерката е во 19-та недела од бременоста. Таа додаде дека се чувствува одлично, дека нејзиниот стомак сè уште не се појавил и дека редовно вежба и…
Read more