Tag Archive: Џемре Бајсел во нова серија

Џемре Бајсел во нова серија

Втората сезона од серијата Рамо ќе донесе значителни промени. Приказната во серијата се пресели во Истанбул, а неколку имиња го напуштија проектот. Една од нив е актерката Џемре Бајсел. Сепак, Џемре ќе се појави и на Шоу ТВ во новата…
Read more