Tag Archive: Џан Јаман наскоро ќе сними нова реклама (ФОТО)

Џан Јаман наскоро ќе сними нова реклама (ФОТО)

Турскиот актер Џан Јаман потпиша договор за спонзорство со марката „Тудорс“. Tudros е една од водечките компании кога станува збор за производство на машки кошули и друга облека. Во наредните денови, како дел од договорот што беше потпишан, Џан ќе…
Read more