Tag Archive: Џан Јаман и Тесла уживаат (ФОТО)

Џан Јаман и Тесла уживаат (ФОТО)

Турскиот актер Џан Јаман е повторно во центарот на вниманието поради серијата „Господин погрешен“. Серијата е популарна во нашата област, но не и во Турција. Барем не во онаа мерка како што очекуваат луѓето во производството. Сепак, може да има…
Read more