Tag Archive: Џан Јаман и Демет Оздемир уште се во врска?

Џан Јаман и Демет Оздемир уште се во врска?

Џан Јаман и Демет Оздемир ја направија својата врска јавна за време на серијалот „Еркенџи Куш“, но откако заврши серијата, тие рекоа дека ја прекинале врската. Но, дали е тоа точно? Џан пред неколку дена покажа дека тој и Демет…
Read more