Tag Archive: Џан Јаман го доби „својот“ сладолед!

Џан Јаман го доби „својот“ сладолед!

Популарноста на турскиот актер Џан Јаман расте и расте, на глобално ниво. За тоа зборуваат и најновите вести кои ни пристигнуваат од Италија. Џан е многу популарен во таа земја, и таму е неговиот фан-клуб. Членовите на фан-клубот Јаман решија…
Read more