Tag Archive: Џан Јаман во „влажно“ издание за Тудорс (ВИДЕО)

Џан Јаман во „влажно“ издание за Тудорс (ВИДЕО)

Иако неговиот лик од серијата Bay Yanlis претпочита кошули без ракави, Џан Јаман лично обожава кошули. Затоа е исклучително среќен што стана заштитно лице на светски познатиот бренд Tudors. За време на снимањето на реклама за марката TUDORS, која траеше…
Read more