Tag Archive: Џансу Тосун сподели загрижувачка вест

Џансу Тосун сподели загрижувачка вест

Турската актерка Џансу Тосун сподели загрижувачки вести на социјалните мрежи. Според актерката, нејзината баба била хоспитализирана со дијагноза на коронавирус. Бабата на Џансу ги почувствувала симптомите карактеристични за коронавирусот, нејзината состојба набргу се влошила, по што била тестирана за Ковид19,…
Read more