Tag Archive: Џанер Циндорук во турската адаптација на серијата Др. Фостер

Џанер Циндорук во турската адаптација на серијата Др. Фостер

Компанијата „Медијапим“ полека ја завршува актерската екипа за турската адаптација на серијата Др. Фостер. Турското име на оваа адаптација е исто така познато. На турски, серијалот ќе се вика Sadakatsiz. Одамна е познато дека Џансу Дере е во главната улога…
Read more