Tag Archive: Ќе се зачудите колку убава е вистинската мајка на “Хазал”

Ќе се зачудите колку убава е вистинската мајка на “Хазал”

Алина Боз е со руско-турски корени, актерка која поради нејзиното појавување на многу млада возраст во турските серии брзо се проби на турскиот екран. Нејзиниот приватен живот е многу коментиран во медиумите. Во овој поглед, мајката на Алина не може…
Read more