Tag Archive: Љубомората на Фахрије се претвора во проблем за Бурак: Моделот повторно зборува за непријатна епизода!

Љубомората на Фахрије се претвора во проблем за Бурак: Моделот повторно зборува за непријатна епизода!

Иранскиот модел Махалга Џабери и се врати во непријатна ситуација која е создадена со познатиот турски актер Бурак Озџевит. Пред неко време, таа остави коментар на актерот во Instagram, коментар кој ја револтира партнерката на Бурак. Фахрије Евџен ја принуди…
Read more