Tag Archive: Љубовниот живот на „Истанбулската невеста“ е позаплеткан и од турска серија!

Љубовниот живот на „Истанбулската невеста“ е позаплеткан и од турска серија!

Нејзината љубовна приказна е покомплицирана и од заплетот на највозбудливите турски серии, а присутна е дури и лоша свекрва. Според турските медиуми, ѕвездата од серијата „Истанбулската невеста“, Асли Енвер конечно се свршила со музичарот Мурат Боз, а објавени се и…
Read more