Tag Archive: Јубилеј на актерката Ханде Ерчел

Јубилеј на актерката Ханде Ерчел

Турската актерка Ханде Ерчел доби голема популарност со улогата на Еда во серијалот Чукај на мојата врата. Од епизода до епизода, растат позитивните прегледи за сериите, како и рејтингот. Покрај серијата, подеднакво беа следниве главните актери, Ханде Ерчел и Керем…
Read more