Tag Archive: Ѕирнете во љубовното гнездо на Бурак Озчивит и неговата сопруга Фахрие (фото)

Ѕирнете во љубовното гнездо на Бурак Озчивит и неговата сопруга Фахрие (фото)

Згодниот турски актер Бурак Озчивит моментално живее во моминскиот дом на својата сопруга, а веќе на прв поглед едно е сигурно – во ваков дом се е подредено доста хедонистички. -Ми се допаѓа да бидам опкружена со детали од османлискиот…
Read more