Tag Archive: Шуле во венчаница

Шуле во венчаница, невеста која ќе ве излуди

Гонча Вуслатери е актерка која го привлекува вниманието со нејзината улога како Шуле во серијата ”Се викав Мелек”, од каде стана многу популарна актерка . Турската актерка често ги изненадува своите обожаватели со различни облекувања, но овој пат таа носела…
Read more