Tag Archive: Шукру Озјулдиз е најзгодниот турски актер

Шукру Озјулдиз е најзгодниот турски актер

Турските медиуми го избраа актерот Шукру Озјулдиз за најзгоден актер во земјата. На второ место е Бурак Озџивит, познат како Бали-бег. Шукру за кусо време стана секс-симбол во Турција, ама го освојува и регионот. 29- годишниот актер со грчко-турско потекло…
Read more