Tag Archive: Што ќе рече Еда Еџе

Што ќе рече Еда Еџе, точно е! Пристигнаа очекуваната вест од Забрането јаболко!

Забрането јабоко, една од најпопуларните ТВ серии на Фокс ТВ, се подготвува за својата 4-та нова сезона. Продолжува снимањето на новите епизоди од серијалот, во кој се споени познати имиња како Талат Булут, Шевал Сам, Еда Еџе, Несрин Џавадзаде, Бариш…
Read more