Tag Archive: Што се случува меѓу Бахар Шахин и Озан Долунај?

Што се случува меѓу Бахар Шахин и Озан Долунај?

Бахар Шахин беше во врска со Ченан Адигузел 6 месеци. Но, се чини дека парот ја заврши врската. Откако Бахар беше видена вчера во Бостанци со Озан Долунај. Бахар Шахин беше многу блиску до Озан Долунај за време на снимањето…
Read more