Tag Archive: Што се случува во серијата Забрането јаболо. Еден убиен

Што се случува во серијата Забрането јаболко. Еден убиен, еден повреден?!

Покрај сите овие случувања, во новата епизода, појавата на Џансу со пиштол во рака и соборувањето на оние кои се сретнаа на мала забава ги зачуди сите. По овој инцидент, што се случи откако Јилдиз рече дека е бремена со…
Read more