Tag Archive: Шокантно менување на Чагатаја Улусоја (ФОТО)

Шокантно менување на Чагатаја Улусоја (ФОТО)

Познатиот актер Чагатај Улусој, кој неодамна се здебели, присуствуваше на свадбата на неговиот пријател. Промената на Улусој стана една од најозборуваните теми на социјалните мрежи Својата репутација Чагатај Улусој ја стекна во серијата Медџезир, се прослави во серијата Фериха Којдум,…
Read more