Tag Archive: Шејма Коркмаз доби одлична понуда

Шејма Коркмаз доби одлична понуда

ТВ серијата Бени Афет е една од продукциите што остави голема трага Во него Шејма Коркмаз го играше ликот на Ферида. Серијата е објавена во периодот од 2011-2018 година. Интересно е тоа што познатата актерка продолжува да ги носи плодовите…
Read more