Tag Archive: “Шехерзаде” направи драстична промена на изгледот

“Шехерзаде” направи драстична промена на изгледот , нема да го препознаете!

Добро познатата турска актерка, Бергузар Корел, за нашата публика стана познта со улогата на “Шехерезада” во серијата “1001 Ноќ”, а потоа како Фериде во серијата “Карадаи”. Со нејзините улоги, таа секогаш ги фасцинираше сите со нејзината убавина и едноставност што…
Read more