Tag Archive: Шевал Сем (Ендер) не остана со скрстени раце (ВИДЕО)

Во паузата на Забрането јаболко, Шевал Сем (Ендер) не остана со скрстени раце (ВИДЕО)

Поради пандемијата на коронавирус на екранот во Фокс ТВ, серијата „Забрането јаболко“ мораше да ја заврши својата трета сезона. Шевал Сем, која го игра ликот на Ендер, изјави дека не останува со скрстени раце за време на процесот на карантин….
Read more