Tag Archive: Шевал Сам

Шевал Сам, Ендер од Забрането јаболко, ја даде одличната вест пред новата сезона!

Снимањето на четвртата сезона од серијата „Забрането јаболко“ продолжува. Шевал Сам, која го игра ликот на Ендер во серијалот, е ценета за неговата успешна глума. Шевал Сам, која го претерува ликот колку што е можно, има перформанса што го карикатурира…
Read more