Tag Archive: Шахика ја напушта серијата Забрането јаболко!

Шахика ја напушта серијата Забрането јаболко!

Според Бирсен Алтунтас, Несрин Каваџаде го напушта сетот на оваа турска серија. Таа полека го завршува својот дел од работата во тој проект. Нејзиниот лик во серијата ќе умре. Тоа не е крај на вестите поврзани со заплетот на оваа…
Read more