Tag Archive: Чудна ситуација околу турската серија Sadakatsiz

Чудна ситуација околу турската серија Sadakatsiz

Sadakatsizе нова турска серија која крена голема прашина. За тоа се дискутираше и во државниот цензор РТУК. Еден факт ги изненади претставниците на медиумите, но и сите обожаватели на турските серии. Премиерата на серијата е закажана за среда, 7 октомври….
Read more