Tag Archive: Чагатај Улусој сè уште ја чека вистинската понуда

Чагатај Улусој сè уште ја чека вистинската понуда

Турскиот актер Чагатај Улусој веќе подолго време се подготвува за улога во серијалот „Барбарос“, но на крајот се откажа од работењето на проектот. Фановите на актерот едвај чекаат повторно да го видат на ТВ-екраните. Тие беа многу возбудени од информациите…
Read more