Tag Archive: Чагатај Улусој и Дујгу Сарисин се снимани од папараци. Еве ги снимките за кои коментираа сите!

Чагатај Улусој и Дујгу Сарисин се снимани од папараци. Еве ги снимките за кои коментираа сите!

Вчера, Чагатај Улусој беше фатен од папараците како ужива во одрмор со својата девојка Дујгу Сарисин. Двојката е во Бодрум на нивниот брод и се чини дека одлично минуваат. Во видеото што го снимиле папараците, се чини дека парот, за…
Read more