Tag Archive: Чагатај Улусој е успешен и во приватниот бизнис

Чагатај Улусој е успешен и во приватниот бизнис

Чагатај Улусој е успешен не само како актер и продуцент, туку и како вистински бизнисмен во неговиот приватен бизнис. Улусој е сопственик на компанија што продава турска стока на американскиот пазар. Таа компанија бележи подобри и позабележителни резултати. Тој и…
Read more