Tag Archive: Чагатај Улусој го игра чистачот во новиот проект

Чагатај Улусој го игра чистачот во новиот проект

Конечно, враќајќи се од службено патување, Енгин Ајканат ги воодушеви турските медиуми со деталите за новиот филм Mucadele Cikmazi со Чагатај Улусој во главната улога. Според турските медиуми, Чагатај во филмот ќе глуми чистач и татко на мало дете. Тие…
Read more