Tag Archive: Чагатаи Улусои во новата серија Şeref Sözü?

Чагатаи Улусои во новата серија Şeref Sözü?

Според Бирсен Алтантас, Тимур Савчи го поканил Чагатаи Улусои да биде дел од новата серија Şeref Sözü. Преговорите се во тек и конечна одлука сè уште не е донесена. Во наредниот период ќе се знае дали Кагатај ќе се најде…
Read more