Tag Archive: Црвенокосата Дефне прозбори за мајчинството

Црвенокосата Дефне прозбори за мајчинството

Убавата турска актерка Елчин Сангу откако го снимаше филмот „Време за среќа“ со својот колега Бариш Ардуч, сега повторно снима нов филмски проект. Овој пат истиот е далеку поразличен од оние што ги снимаше досега, а во нејзината нова улога…
Read more