Tag Archive: Хурем Султан воодушеви со својот нов изглед!

Портокаловата месечина, Хурем Султан воодушеви со својот нов изглед!

Мерием Узерли, која стана позната по улогата на Хурем, повеќе не е црвенокоса. Имено, турската актерка, која некое време експериментираше со сина боја, сега се претвори во бринета и ја скрати косата драстично. Таа се пофали на Инстаграм со својата…
Read more