Tag Archive: Храбар потег! На Чигдем Батур и се допадна и фотографијата со бикини на Тувана Туркај …

Храбар потег! На Чигдем Батур и се допадна и фотографијата со бикини на Тувана Туркај …(ФОТО)

Познатата актерка Тувана Туркај, во моментов е на одмор и споделува многу фотографии од одморот за своите обожаватели на социјалните медиуми. Нејзините следбеници ги следат фотографиите на Туркај, име кое привлекува внимание со неговата убавина, како и со неговата глума….
Read more