Tag Archive: Хан беше виден за прв пат!

Бебето на Бергизар Корел и Халит Ергенч, Хан беше виден за прв пат! (фото)

Познатиот турски пар, Бергузар Корел и Халит Ергенч, станаа родители по втор пат пред 3 месеци. Дури и овој пат нивното бебе беше момче по име Хан. Хан има 3 месеци и никој не го видел откако Бергузар и Халит…
Read more