Tag Archive: Ханде Јилмаз во серијалот İyi Günde Kötü Günde

Ханде Јилмаз во серијалот İyi Günde Kötü Günde

Снимањето на новата романтична комедија наречена İyi Günde Kötü Günde започна во понеделник, 20 јули. Главните улоги во новата серија ги играат Мерт Фират и Седа Бакан. Покрај нив, потврдено е дека во овој проект ќе се појават и Озан…
Read more