Tag Archive: Ханде Ерчел успешна во приватниот и деловниот живот! (ФОТО)

Ханде Ерчел успешна во приватниот и деловниот живот! (ФОТО)

По успешните резултати од серијата Чукај на мојата врата, која го зазеде првото место во генералниот пласман, актерката од серијата Ханде Ерчел, гордо објави фотографии кои го рефлектираат нејзиниот среќен живот. Актерката на фотографијата среќно позира во градината со нејзиниот…
Read more