Tag Archive: Ханде Ерчел одговори на фотографијата на Керем со интересен пост и коментар! (ФОТО)

Ханде Ерчел одговори на фотографијата на Керем со интересен пост и коментар! (ФОТО)

Пред само неколку часа, Керем Бурсин објави фотографија на својот инстастор која привлече големо внимание. Бурсин објави фотографија на која се гледа силуетата на дама за која многумина веднаш помислија дека е Ханде Ерчел. Во описот на фотографијата, актерот напишал…
Read more