Tag Archive: Ханде Ерчел не сака да се помири со Мурат

Ханде Ерчел не сака да се помири со Мурат

Веста за раскинот на Мурат Далкилиќ и Ханде Ерчел малку ги изненади сите нивни фанови. Двојката живееше заедно, тие исто така испланираа и свадба, а на крајот заврши и долготрајната врска. Причината за разделбата на Мурат и Ханде беше, наводно,…
Read more