Tag Archive: Ханде Ерчел кратко одговори на прашањето за нејзиниот лубовен живот

Ханде Ерчел кратко одговори на прашањето за нејзиниот лубовен живот

Приватниот живот на актерката Ханде Ерчел е предмет на голем интерес на турските медиуми, но и пошироко. Многу е напишано за нејзиното раскинување со Мурат Далклич, како и за фактот дека меѓу неа и нејзината колега од серијалот Sen Cal…
Read more