Tag Archive: Ханде Ерчел и Мурат Далкилич ја раскина врската?

Ханде Ерчел и Мурат Далкилич ја раскина врската?

Лубовта на Ханде Ерчел и Мурата Далкилиќ започна во 2017 година. Веста за нивното раскинување ги изненади сите. Турските медиуми честопати пишуваа за оваа славна двојка и нивната врска. Во претходниот период се зборуваше многу за тоа дека Ханде и…
Read more