Tag Archive: Ханде Ерчел и Керем Бурсин – лубов или големо пријателство?

Ханде Ерчел и Керем Бурсин – лубов или големо пријателство?

По раскинот на Ханде Ерчел и Мурат Далкилиќ, социјалните мрежи во Турција се полни со информации и вести за наводната врска помеѓу Ханде и Керем Бурсин. Турските медиуми веќе неколку дена се занимаваат со оваа тема и се донесени неколку…
Read more