Tag Archive: Ханде Ерчел зборува позитивно за Керем Бурсин!

Ханде Ерчел зборува позитивно за Керем Бурсин!

Ханде Ерчел, Керем Бурсин и актерската екипа на претстојната турска серија Сен Чал Капими, се собраа на првото читање на сценариото во Бебек, Истанбул. Сен Чал Капими е ром-ком драма за страсна лубов помеѓу една млада девојка по име Еда…
Read more