Tag Archive: Халит Ергенч се извинува за неговите зборови

Халит Ергенч се извинува за неговите зборови

Халит Ергенч, по бранот на негативни критики за ситуацијата со Озан Гувен, беше принуден да објасни објаснување на Инстаграм. Актерот изјави дека е погрешно разбран. Тој сакаше да каже дека судењето, кое сè уште трае, го вознемири многу. Како што…
Read more